wejkipejki!;)

Igår räddade min prins mig från purkijaur. han kom ända från luleå för att hämta mig i jokkmokk, de är 40mil! Ja tänka sig vilken kille jag har hitta mig ;)

Igår så kom iallafall marcus hem till pappa så fick han bensa pengar av min far så for vi in till jokkmokk å surrade med Elida och lars!:) efter de rullade vi vidare mot luleå. haha så kom vi till boden så skulle vi köpa korv på statoil. när vi kommer dit så står de en asfull kille alldeles brevid bilen. aja vi går in å köper korv åde så när vi kommer ut så står han nästan för min bildörr så säger marcus att han ska flytta på sig, DÅ SÄTTER HAN SIG I BAKSÄTET! haha marcus går å sliter ut han då börjar han yra om att de är hans kompis bil osv:p hahah


Nåja Nu har vi iallafall vakna å sitter i sängen å myser med pepparkakscheesecake;)



i hate x-mas


Leopardkåt

Oj sikken bildbomb de blev!;) Nåja kan meddela svenska folket att jag har en ny kamera, om jag glömt att skriva de!


Jokkmokk

Hej! Nu har jag äntligen kommti hem till byn!
Som tur var så hade lars varit i luleå å shoppa julisar så jag fick åka med han från boden!:) skönt att inte behöva sitta å tröga på bussen i ca 3h.. Jaja tack iaf!=)

Igår blev de lite gorm men de löste sig och jag fick ett förlåt imorse:) Jag somnade iallafall som en klubbad säl och enligt marcus hade jag tydligen snarkat, tur då att han inte petade mig i näsan sen grävde mig i munnen som jag har gjort med han ;) HAHA!

Nåja imorse myste vi lite sen klädde vi på oss å drog ut på stan, eller jag å emzer gick på stan. Kan meddela att de gick ett par femhunkor för mycket.. nåja blev en helden fina inpulsköp:) (bilder kommer)

Nu är jag iaf hemma i jokkmokk å ska hjälpa pappa med julskinkan sen bara mysas, han träffa matilda innan hon sku sova:) Gud så stor hon har blivit! förra året önskade hon sig barbiedockor å barbiekläder nu ska hon ha bh:ar och smink!:o Säger bara en sak, lillasyster bli aldrig som jag!;)


 Jag och älsklingen  haha marcus frös imorse
 Käk på tasty! Buss mys! asball jacka från H&M 399kr
Söt body från H&M 149:- Snygg tunika fråh gina 199:- BH och trosa från H&M 129:- och 70:-
Linne frånm gina 99:- Trosa från H&M 59:-? Tights från gina 60:-
Snygga skor från dinSko  Klackar från dinsko
  Mitt socker hjärta!<3


USB-kabeln?

Söker nu denna förbannade usb sladd som mormor har städat bort...
Vi ska iaf ut på stan nu med emma, louisa så ska jag skicka marcus på stan med jesper ;) efter de drar jag till jmk!


julefrid!

Hej alla!=)

Ja, nu har jag bestämt mig för att börja blogga igen! Hoppas ni njuter av mitt underbara liv och dräglar er till döds över min vackra pojkvän;)

Idag den 22/12 -09 så Klev jag och marcus upp och JAG skrapade rutan på audin ;) haha deni!
När jag kom till skolan så var de julshow som varje år på bv:) mycket mysigt! Sen samlades alla i klassrummet och vi fick våra betyg, sen slutade vi. Kan berätta att jag hade ett VG och fjorton IG:n.. Nästa år blir de skärpning i skolan, jag lovar! Ett nyårslöfte kanske?;)

Efter skolan så hämtade marcus mig så for vi till mig i stan och myste, jag snarkade även 2h.. haha
Blev mitt i allt väckt av marcus som pussade mig i nacken och sa att vi måste fara å hämta pengar. Så drog vi iväg å hämtade pengar av kikki på loet!

Jag for i vilket fall hem till bv och duschade, bytte om osv! Sen kom marcus å hämtade mig=)
När jag kom till stan så vare lillajulafton hos mormor så jag fick öppna alla mina ket!;) haha jag och storasyster åker ju bort över jul till jmk, där de blir mer paket!!!:D Nu ska ni få lite bilder på vad som dolde sig innanför paketen.

Åhjuste kan ju berätta att till marcus köpte jag en silverkjedja och av han fick jag en korsett å en Paris Hilton "Sheer" parfym, åh mitt gulle<3

 


jag hjärta du







marcus


RSS 2.0