prince charming

kommer du ihåg när du sa att du älskar mig lika mycket som vatten? Att du alltid skulle älska mig, vad jag än gör. Du såg mig i ögonen som svämmade över av tårar och sa till mig att jag var den vackraste. Det var de finaste någon har sakt till mig. Min prince charming ♥



TAGGA NER!



Lisa: tack gummz!<3
Linny: haha TAGGA NER!

oh god

Godmoooorrrrrrgon!:D

Idag är jag vaken, fixad och klar att gå till skolan!:) hehe.
Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering! ska bli ändring på de.

just nu äter jag nå tabletter för mina njurar. Alltså jag har ju 3 njurar och 2av dom är hyfsat risiga och fungerar inte som dom ska och nu har jag åkt på en rejäl urinvägsinfektion, därför äter jag nå konstiga tabletter.
Kommer ihåg när jag var liten, då hade jag jämt problem med mina njurar och urinvägsinfektion minst 1-2ggr per halvår. kanske var för att man var ju ute då så mycket ( tex dagis ) och jag hade en tendens att klä av mig när jag var ute. vet ej varför men jag har väl aldrig varit så förtjust av att ha kläder så jag liknar en michelingubbe..Hatar min mor för att hon ständigt klädde mig så.

Nog om njurar så får jag min nya tele på fredag!:D:D:D:D:D! har lagt upp en bild på den tidigare men de kommer en till;)

SKa till skolan nu, börjar om 5 min..

now it's time for changin'

Gmorron!

Igår var jag så förbannad att mer än 1 föremål glick i spillror.. slog sönder 2 glasflaskor 2 väskor 1 flaska hårspray på skolan, ja klippte även sönder lite kläder.. för den som undrar så rev, slet och kastade rund väskorna, haha:p
Nåja idag är jag glad även fast jag blir tvångs följd till skolan..


redhead

Take me to heaven

Godmorgon!

Nu har jag klivit upp åre:p
Har prata med mamma och hon tror att jag inte alls är laktosintolerant, utan att de är mina njurar som spökar igen.. Inte kul, blir de värre så lär jag ju måsta opereras:s

Måste till skolan nu! herrå


mjölkmage

Tack så mycket emilia jakobsson för kommentaren<3



Nu blire sängen för att kolla på hollywood fruarna! haha. ¨
En sak till, jag är fucking laktosintolerant!:O de innerbär att när jag får i mig laktosprodukter så blir jag fuckt up i magen:O:O MJÖLKMAGE!



gäller hela kvällen mellan 12 och 5

hejsan!


IGÅR:
Linny kom och hämtade ´mig och emser, sen for vi till tuna, hämtade en massa filmer, for till brass, lämnade filmerna sen på kvarre för att handla till myskväll!
Efter kvarre for vi till linny på tuna, såg män som hatar kvinnor, åt fruktsallad och en massa annat gott. linnea klippte mig och satte en rödinpackning i mitt hår från frisören. kände mig verkligen om pysslad! Tack linnea!:)


IDAG:
Linny skutsade mig till skowl. Har mest suttit på grönan idag.. men fick reda på att om 2veckor så ska vi fara till finland med skolan! ;) tror de blir jävligt nice:D



Bara en random emo bild från när jag blekte håret och piercade tungan:p

redhead på g

hejSAN! sitter nu med min hårfärg i! ska sköljas ut prick nuuuuU! blev en bright mahogny och 4acolle på kvarre, sen mötte jag emsan så for vi till mig:)

kiss me


 
Nu ska jag duscha sen dra på kvarre å köpa en rödhårfärg och en colle!







En känsla

jag ska berätta en sak. Något som jag ständigt tänker på, men aldrig utvecklar. det är inget speciellt bara något spontant som kommer upp i mitt huvud ibland:)


Jag vaknar snabbt och slår upp ögonen, virrig som jag är snoozar jag klockan till kvart i 7. Lägger mig på andra sidan (slår oftast huvudet i väggen för jag snurrar på mig så fort:p) traskar upp och slår på tvn, kanal5 brukar de oftast bli;) traskar tillbaka till sängen och söker fram min telefon bland alla 160936405860 kuddar jag har i sängen. Kollar igenom nattens sms och ibland fyllesamtal och ler för mig själv. Sträcker sen ut mig och skriker ( alltså inte som ett brandalarm utan lite diskret ) för mig själv, klockan ringer igen och den är kvart i. Jag kliver upp, drar fingrarna genom håret, sprejar i lee stafford och ruffsar om, för övrigt så luktar lee's shine spray vanilj och godis typ. Helt underbart! Öppnar sedan mitt kläskåp och tar fram dagens kläder. Sliter av mig min varma sovtröja och kastar den på sängen, sen börjar jag klä mig.

Efter att jag klätt på mig så går jag in i köket, sätter mig på golvet och gosar med min yrvakna golvmopp wilda. hon är så mysig på morgonen:) Jag öppnar kylen och tar fram Proviva och dricker ett stort glas, med glaset i handen så knatar jag till datorn och stoppar på den. När den har startat så klickar jag fram "Ken Ring - Nu måste vi dra" som gör min morgon! Tar sen fram Facebook och skriver någon rad, efter de läser jag kissan, paow, kenza och fokis bloggar medans jag uppdaterar min blogg med ett leende på läpparna. Känslan när jag läst igenom dessa bloggar så känner jag mig inspererad för dagen och allt jag tänker på i den stunden är vad jag ska skriva i min blogg, hur jag ska utrycka mig. De är så mycket som jag vill ha ur mig på en och samma gång fast oftast slutar de med att de inte kommer ut nå.. Sån är jag, är inte så kåt på att berätta hur jag tycker och tänker. Nej jag har helt enkelt byggt en mur. På ena sidan av den muren svämmar mina känslor nästan över och på andra sidan finns verkligheten. Den som jag inte vill leva i.

Efter allt bloggande så tar jag mig in på mitt rum och sätter mig vid bordet. Plockar fram mitt smink och börjar att lägga concealer sedan solpuder och mascara, Jag avslutar alltid med ett DiorKiss läppglans.
Väljer ut skor för dagen lite snabbt när jag fyller mina väska med helt oviktiga saker som smink (som jag aldrig daltar med i skolan) de ligger oftast bara där och glänser:p En massa böcker osv.
När jag har skor, väska, nycklar och jackan så säger jag hejdå till wilda och låser dörren. I trappan möts jag av en instängd och underlig lukt, är svag för sånt så jag skyndar mig ner till min svarta biltema cykel, låser upp den och trampar iväg mot Bergviken. När jag kommer fram till skolan så går jag genom A-ingången och tycker att de är förbannat jobbigt när de sitter en massa folk där som bevakar varje andetag jag tar, ja även fast de är folk jag känner sen föut och är jätte bra kompis med så är de fortfarande jobbigt. Jag tar mig till mitt skåp med nr "128" låser upp de och snör in min jacka, låser och knallar yttligare en trappa där jag oftast hittar emma:) Min lektion hinner oftast börja så jag knallar iväg till grönan, Där  blir jag oftast hela dagen. När min skoldag är slut så väntar jag alltid på Emma eller Mickis för att sen cykla med dom till stan på min biltema hoj.

När vi är framme i stan så drar vi till mig, jag lagar mat ( som jag är kung på ) äter den sen ger vi oss ut på stan. På stan kan vi drälla flera timmar, middag äter vi oftast på stan. Tasty eller donken brukar de bli. Efter att vi ätit så drar vi alltid till mig i stan, byter om fixar oss lite för att sen cykla tillbaka till bergviksgården. På gården så brukar vi se film eller liknande. När gården stänger så är vi mest vid skolan och tjillar;) sen cyklar jag ensam hem till stan och när jag kommer in så kastar jag min jacka i mitt rum, sparkar av mig skorna trycker på tvn och kastar mig i sängen. Alla hundar kommer springandes och hoppar upp i min säng och retar mig till max! Tillslut kör jag ut hundarna och stänger dörren. trött lägger jag mig i sängen, sliter av mig kläderna och gosar in mig i täcket.
kollar tv ca en timma sen går jag till datorn. samma vanliga rutin; Läser alla bloggar, bloggar i min egen blogg, klickar fram Facebook och uppdaterar min status och sätter på musik. Ibland så klickar jag igenom Nelly.com, H&M.com, Asos.com, Gojane.com osv för insperation till mitt nästa fashionreport i bloggen.

När jag suttit klart vid datan så hoppar jag i duschen och sen torkar jag håret och lägger mig i sängen och slockanr som en prinsessa.


By: Linn-Sofia Mattsson


Jag hade inga pengar så vi börja bryta lagarna

Nu är håret klart! eller ja, klart för dagen:p
de blev nice men ser lite skumt ut:p haha nåja nu ska jag fixa mig sen knalla till gårn!





Degen vi saknar dig på bvg!<3
Även allt du gjort mot mig:p som att tvingat mig slå upp världens krångligaste tält, paddla genom 7st forsar i samma konot som mimmi.. Alla gånger du har ställt upp! vi saknar dig degen!


börjar nu med de röda!

rubriken får tala för sig själv!

my milkshake brings all the boys to the yard

Idag så har jag varit med mormor och morfar på icamaxi och där köpte jag mig en extrem blond hårfärg och en klarröd färg!
Just nu sitter jag med blekningen i håret och har 10min kvar på verknings tiden! Sen ska jag torka håret och vänta ett tag å efter de kastar jag i den röda färgen! tror de blir kanon fint med rött hår såhär på hösten:)

darr en update när jag sköljt ur färgen!:) före och efter resultat får ni sen!



Lovers and fuckers

hej!

Nu har jag vaknat till. Fråga mig inte hur de gick till men vaken är jag då!:p haha
De blev inge ikea, tackafan för de säger jag då bara!

De blev inge bloggande igårkväll för att när jag satt mig vid datorn så kände jag hur de började komma spya upp i halsen, jag kastade mig in på toan och spydde som en gris!:) (mycket snack om grisar:p)

Gick iaf å la mig i sängen å slocknade som en klubbad säl! skönt vare att sova men inte att vakna..


Idag så funderar jag på att dra med emser på stan. Delvis för att ragga en ny vinterjacka, nya skor och köpa blekmedel sen röd hårfärg:) har tänkt på de jätte länge å igår så sa fredrik att jag borde färga mitt hår rött:p sakt å gjort! tror jag kommer passa i rött hår:)


Tänkte även att jag skulle gräva fram lite bilder från IKEA.se på vad jag skulle köpa!:



Den dagen den jävla sorgen!

hej! kom till mommo just för att tag sen!
har vilat och tagit en snabb dusch osv.

Idag på skolan så har jag mest tjillat, haha hade prov i NO efter som att jag inte hade pluggat så kan ju kanske alla lista ut hur de gick med den saken...


Just nu väntar jag på att fredrik ska ta å komma hit! han är jätte sjuk stackaren;( nåja jag får väl allt ta å bädda ner han i min säng å pyssla om han :)
Nu ska jag ta på mig kläder! hörs sen!:)


Godmorgon bergviken och resten av världen

känner mig betydligt sämre idag, har ont i halsen och feber, feberfrossa och kan inte äta:s Vill ábsolut inte gå till skolan men jag måååååååååååste. Det är ju faktiskt fredag idag! Skulle jag inte orka å bli sämre så kan jag ju bara knalla ner till skolsystern å säga att jag har nog fått svininfluensan så lär jag få gå hem fortare än jag hinner säga poff! haha.

Ska även höra hur de är med fredrik, han mäste ju vara super sjuk;/  

                                             Är faktist rädd att jag har åkt på svinis, PÅ RIKTIGT!



Vi hörs sen, skolan nu!


Sara Katarina Svonni Parfa - ?

Och vad menar fröken svonni parfa med "åhnej"? hah :P



Nu ska jag iaf ta å hoppa i badet å lasa en bra bok! tack madre för att du köpt dessa böcker, man kan inte sluta läsa dom för dom är så jävla bra!:) denise rudbergs böcker - del1: tillsammans, del2: tillsammans andraboken.
jag och fredrik har åkt på en riktig jävla influensa, undra om de kan vara svinis?:o


nåja badet dirr!


De var ju ganska kul att kasta sten mot en snut

ska knalla till gården nu, puss!


Våra minnen är allt vi kommer leva på!






kenkans sämsta och bästa



Den absolut sämsta låt han någonsin gjort!


Och såklart den bästa!:)<3


BÄST AV - BURBERRY OCH STELLA MCCARTNEY






- Stella Mccartney och Burberrys höst kollektioner är helt galet snygga! även där hittar man konceptet: lack, nitar, skyhögt, "gummisulan" och läder! Jag är helt förbluffad över resultatet av kollektionerna! aldrig förut har jag gillat dessa designers så pass mycket som nu. helt fab, 2tummar upp :)

BÄST AV - LINDEX



- Den här outfiten så har jag maxat svart, nitar, kjedjor, skinn och djurmönster! Det kan nog inte bli så mycket bättre än dessa hösttrender. personligen så tycker jag att man ska frossa i dessa trender i höst och vinter!

Denna trend handlar lite om att överdriva så mycket man kan fast ändå få de att klicka! Får man de inte att klicka så ser de bara överdrivet ut, överdrivet och och planerat. jag tycker att de ska se slarvigt och oplanerat ut på ett planerat sätt! haha ja ni fattar?:p


BÄST AV - H&M



-En perfekt outfit för fest och kanske nyår!
Denna outfit så har jag tonat ner dagens trender ( Nitar och svart ) och istället lyft fram färg och sommaren! tex fuska din solbränna liiiiite bättre med världens bästa solpuder från H&M! jag lämnar inte huset utan de pudret!:)

Over and out

Fick seriös blogg abstinens!:O
eller kanske var de den lilla fashionchic-bruden i mig som ville göra sig hörd? Får väl helt enkelt knåpa ihop ett litet mode kollage!

det blir en special som ska heta "bäst av" (H&M Lindex Ellos Halens osv)


RSS 2.0